2008 m. birželio 17 d., antradienis

Labai retas klinikinis atvejis, puikiai gebantis vadovauti

Nuėmė tvarstį. Nu išpjovė nelabai gailėdami, užtat susiuvo kruopščiai gražiai su kosmetiniu siūlu, įprastai naudojamu veido plastinių operacijų metu;) Romuti, foto nebus. Gausi per nagus.

Paaiškėjo, kad mano intraduktalinės jungiamojo proliferuojančio audinio mikropapilomos iš išvaizdos labai norėjo apsimesti priešvėžiniu dariniu. Bet jos yra tiesiog bezabydni dariniai. Sakė, citologė per savo 40 metų praktikos tokio darinio nemačius, kažkas ten baisiai reto ir netikėto, nesvarbu kad gerybiškas darinys. Taigi, iš manęs rašys straipsnį, pasirašiau, kad leidžiu naudot duomenis ;) patekau ir aš į kitą barikadų pusę. Gydytoja smaginosi;) bet svarbu, kad viskas ok.

Ir atrašė prancūzas šefas, atsiuntė rekomendaciją. Pats pats sakinys - she obviously has the capacity to manage and train lab technicians or younger students and researchers. Ir šiaip labai faina rekomendacija, apsalo širdis tiesiog...

Jis ką, žino, ką aš kasdien veikiu? Auklėjamoji veikla kiekvieną mielą dieną...

O Justukų šeimynai - popeikimas. Nežinočiau aš apie tą sviestinį pyragą, ir ramu būtų. Šiandie nusipirkau du gabalus. Į darbą ir namo;) Ainu krimst.

2 komentarai:

  1. klausimas Rūtaisai;)
    Ventos gamykloj Baltupiuose, kepyklėlė-kioskas, sviestinis pyragas su/be razinų. Niam niam.

    AtsakytiPanaikinti