2011 m. kovo 1 d., antradienis

just because I can

Kartais netyčia pagalvoju, kas bus kitą žiemą ar vasarą. Rodos, toli ir arti be proto. Ir tiek daug, tiek mažai nutiko per pastaruosius metus, pusantrų, dvejus.

Bet lygiai taip pat kartais vakare ne visai sugebu išlipt iš mašinos, nes grįžus namo dar reikės krūvą reikalų padaryt. Ir ne visada gerai miegasi. Kartais norisi atsistot, ir išeit. Tyliai, nesakant niekam nieko.

Bet tuomet ant kompiuterio kampo kažkas užlipdys baltą apuokėlį, kuris sako "ūbū". Vakarienė iš ko nors susilpdys, o močiutės skausmai apmalš.

12 komentarų:

  1. ūbū ūbū.
    Kažkaip pavargau.
    Noriu kur nors išvažiuot. Kad ir pas tamstą ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. As dar stogo tamstai netureciau, nes 6iese po vienu stogeliu grindis plaunam, dar biski deliojuos taskelius savo padangej, bet prasinesiu, vistiek ziurek koki lagaminuka su apuokeliais :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. žinau žinau tavo skvoterizmą :) man dar gi ir iki Southamptono nulėkt reikėtų, dar šen bei ten, apsistojimas ne bėda. Šiaip, išvažiuot man trumpam reik.

    AtsakytiPanaikinti
  4. Labai puikiai zinau ta vidini jausmeli. Oi zinau. Zinau oi. Del to ir lakstau kaip pabludus savaitgaliais i uzusienius. Bent po dvi dienas. :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Mmmm, hattifnatto nerimasties jausmas, aha. Bet neturiu paties brangiausio - laiko. Jei yra savaitgalis, tai močiutei, bendravimui, poilsiui. Na, bet kaip nors.

    AtsakytiPanaikinti
  6. Bet ir gerai is vienos puses, man tokie savaitgaliai ''mociutei, bendravimui, poilsiui'' labai prie dusios. Bet ir begt begt begt poreikis nenuilstantis. Deriname :) Labai obuolio noriu. Tokio zalio, didelio, pameni kai buvome vaikai ir reklamose tokius pradejo rodyti, kur atsikanda zalio nerealaus obuolio, sultys tryksta? Tai vel ta jausma noriu patirt kai pirma karta paragavau :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. ir tas obuolys visas toks traškus ir net skonis visiškai kitoks nei tų lietuviškų sodinukų. Mmm. Kažkoks užsienio jausmas būdavo. Arba visokie šokoladiniai batonėliai pačioj pradžioj. Britkiai saldu, o taip norisi.
    Grįši namo, sumaumosi kokį nors vaisių ;)

    AtsakytiPanaikinti
  8. spek ar as apie obuolius uzsisvajojus nenubegau iki artimiausio sainsburiuko mygom, nenusipirkau to zalio obuoliuko, kriauses, ir dar kazkokio keisto sokoladinio-toffee desertuko, kuris jauciu nuo saldumo ne ka maziau uzupakali sulipins ;))

    AtsakytiPanaikinti
  9. aij nu gi maži malonumai :DDDDDD toffeeeeeee, reik namie pabandyt pagamint

    AtsakytiPanaikinti
  10. mazi ir riebus malonumai ;DD niekad nebandziau fottee namie. Man tik su mesom sekas, desertai kazkaip su manim naminiai nedraugauja. :/

    AtsakytiPanaikinti
  11. maži, riebūs ir nepadorūs malonumai, ehem ;)o aš sugadinau plikytus sausainius prieš dieną-dvi. bet kremas bent jau liko :) sviestinis brendžio kremas, tu įsivaizduoji?

    AtsakytiPanaikinti