2010 m. rugsėjo 4 d., šeštadienis

Burtai

Buriu ir kerus mezgu. Tyliai burtus iššnabždėti, pirštų galais palytėti.

Atsirado įkvėpimas tvarkytis.
Rinkti rudenio žoles ir sudžiovint. Viržiai jau kvepia.
Kepti antį su antaniniais obuoliais ir čiobreliais. Suplakti morengus.

O antradienį vėl paskaitos, vėl iš naujo tos apvalios akys, nesusipratimai, nepakantumai, tinginystės. Ir gal koks vienas vaikas, išgirsiantis, kas jam sakoma.

Ir dar sapnavau, kad jau dabar metinė doktorantūros ataskaita man, gal J. diserio rašymo nerimastis persiduoda, visa susipanikavau, kad nei straipsnio, nei publikuotinų duomenų. Nesvarbu, kad kaip tik per šią vasarą ir gavosi labai nemažai naujų duomenų. O kontraktas bus toks, kad niekur nieko nepaskelbsi.

Gaila, kad pasaulinį hepatito kongresą Oksforde nukėlė nenumatytam laikui. Taip norėjau. Ir dar žiemai Paryžiun noriu. Arba kovo pradžioj, kai tik magnolijos prasidės.

Jau noriu savo gimtadienio. Ir dovanų.

3 komentarai:

  1. Tikiuos kongresa paskelbs greitai numatytam laikui.. Tada turesime galimybe ikalti vynelio su midijomis, juk sazine neleis bunant Oforde neuzsukti i Londona, m?:) O del Paryziaus- as irgi vis viju is rudens voratinkliu minti ten nulekti.. Ypac dabar, kai pazistamu ir ten jau yra isikelusiu, ne tik i tradicinius 'tashkus' Anglija, Airija, Ispanija.. :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ir aš labai tikiuos, kad kongresą visgi suorganizuos, labai įdomūs pranešimai... ir tokia puiki proga atlėkt Londonan. Midijų, vyno, žviegimo ir dalijimosi svajonėmis, mhm.

    O ir Paryžiun reikia visgi susivyt tą mintį, iš voratinklių.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Iš anksto sugalvok kokių gimtadienio dovanų nori ;))

    AtsakytiPanaikinti