2010 m. sausio 24 d., sekmadienis

vėjas, sniegas ir rūkas

Geriau jau užpultų skaidrus liūdesys, kaip mėnulis virš tuščio lauko, nei šis:

apsivėlęs nepadarytais ne savo darbais
popieriaus lapais
koncertu vakare, į kurį visai nėra jėgų eit
netvarkytais namais
kylančia temperatūra ir skaudančia gerkle
dulkių kamuoliais
byrančia galva


Praeis, žinau. Prigersiu vaistų, susidėliosiu kaip nors tuos popierizmus. Atsidarysiu kokį vokelį su penkiom šypsenom ir greipfruktinių cukatų skoniu. Praeis trečiadienis.

И нет ни печали, ни зла. Ни гордости, ни обиды...

5 komentarai:

  1. Nurimk, mergaite. Raganos pasakose mirsta, geris graziose knygose nugali blogi, terminatorius sudoroja piktuosius viksrus baisinguose filmuose, tad praeis ir tau sios kelios dienos, ir zydes alyvos, ir kvepes vel pievos medumi. Juk taip greit laikas bega. Tad pasidaryk skanios arbatos, isijunk pacia graziausia tavo gyvenimo daina ir pries miega negalvok apie ateinancia savaite. Nes mes cia visi su tavimi gi, nu :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. mmmm.... fėja, stebukle tu mano :*
    ačiū. Viskas bus gerai, aš žinau ir tikiu.

    Tau viskas, mieliausioji, gerai?

    AtsakytiPanaikinti
  3. Mane tai kai viskas uzuknisa ir nosis nusvirsta grindu pusen, ziuriu komedijas. arba senus senus filmus. kazkaip uzsimirsta. bet cia galioja tik tada, kai laikas nespaudzia. O man viskas po biskia - jau kartais reikia savimotyvacijos, nes darbu po kojom nieks nemeto, keistuoliai, bet siaip visks normale, dar bilietu i LT neperku :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. aij, aš tai žiūrėjau "And now... Ladies and Gentelmen", su Patricia Kaas ir Jeremy Ironsu, niam niam, dar parsisiunčiau "dirty dances" ir "grease", jaunas Travolta ir šokiai-dainos iš 60-ųjų, kvy kvy;)

    o tu laikykis, savo tam internacionale ;) Nes esi pati nuostabiausia;)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Man 'dirty dances' yra didelis pliusas, jaunas Travolta - kazkas tokio su savo stiliuku ir tokia sheveliura :)) Juo, laikomes, nuostabiausios fejos.:)*

    AtsakytiPanaikinti