2008 m. birželio 30 d., pirmadienis

visuotinis apsižliumbimas

ok.
dabar man sunkios pagirios and stuff.

Buvau vestuvėse. Jaunasis per tuoktuves bažnyčioj susigraudino iki tiek, kad nebegalėjo toliau skaityt Korintiečių laiško, nuotaka padėjo.
Visi visom progom apsižliumbė, atsibučiavom, išsiglėbesčiavom, vieni kitiems meilėse prisipažinom. Abi šeimos susipainiojo, kas kieno tėvai, tetos ir krikštatėviai - buvo nuspręsta, kad šeimyna dabar bendra. Židinio ugnies perdavimai, knyga, parašyta tėvams, filmas apie jaunuosius... Žodžiu, būna ir taip. Visuotinė laimės atmosfera.

Šokom iki penkių ryto. Atsimenu, kad buvo kelios kompromituojančios nuotraukos, bet tiek to...

Gavau džiaugsmo injekciją, todėl pastarasis blogo įrašas truputį nustumiamas į šoną, laukiant, kad gal tai savaime išsispręs. Arba ne.

Einu, apsimesiu, kad dirbu. Kaip gerai, kad šefas liepė šlapius darbus šonan atidėt ir popierius tvarkyt. Man ir taip viską skauda...

3 komentarai:

  1. Bet vat tikrai, koks unikalus dalykas tos vestuvės. Su visom emocijom.. Sunku ka margesnio sugalvot.

    Bet mano vaizduotės vestuvės dar reikalauja muštynių. Tarp „veseliotojų“ ir kokių nors kaimiečių ar – geriausia - tarpusavy „pulke“ (svitoje). Kažkada jau įnaktijus. Dėl „tu mane gerbi - negerbi“ reikalų. Po tokių muštynių visi būtinai turėtų vėl susibroliauti ir suplėšytais marškiniais, papurvintom suknelėm sutikti saulėtekį.

    :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ech... nu ne, niekas nesusimušė. Piršlys nuėjo miegot paspraudęs uodegą, nes žmona kiek pyktelėjo dėl alkoholio kiekio;)
    Iki ryto šokom nedidelė kompanija, tiesa, poros kiek persimaišė. Na, blaiviu protu nebelabai suvokiamai;) kai mergaitę kabina šalia stovint jos vaikinui :D

    o saulėtekis sutiktas buvo su itin džiaugsminga žinia - jaunylis nuotakos broliukas sužinojo paskutinius du savo abitūros egzaminų rezultatus. 100 ir 97, iš šešių egzų 95 mažiausiai. Tai šokinėjimo buvo;)
    A, saulėtekis buvo balkone, vyrai be kelnių, merginos su naktinukais.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti