2015 m. rugsėjo 9 d., trečiadienis

Braškių uogienės

Per lietų verdu uogienes. Kepu veganiškus obuolių pyragus su gervuogėmis. Dėlioju Pseudomonų klonavimo planą. 
Anakardžio sūriai, falšyvas čederis, agar-agaras, lydomas su miežiniu salyklu. Keisti, umaminiai kvapai virtuvėje, traškios tekstūros ir pertroškintos mėsos. Dar žydmasonių marinuotos salotos, tik vis neįsibėgėju dar gamint jų tiek, kad galėčiau valgyt beveik kasdien.

O septintą ryto stoviu prie lango ir klausaus garsiažodžių. Turbūt apie raudonas mašinėles ir benames kates. Ir apie rūką nuo upės, A., mažiau, žiūrėk, iki langų prišliaužė upinis pūkuotas rūkas.

Fotografuoju, ryškinu ir neskanuoju. Svarbu procesas. Ar pirmą kartą nuotraukas po metų-pusantrų pasižiūriu.
O omeny Milanas. Kaip keistas akmenėlis, netikėtai pariedėjęs po kojom. Vakare pakelsiu, apžiūrėsiu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą